Villa Pardoes

Naast stijl en kwaliteit wil Bye Bien met de exclusieve damestassen ook een stukje bewustwording meegeven. “Leven doe je niet alleen voor jezelf. Geniet van elk moment – en laat anderen daarin meedelen.”

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen zodat zij even alles kunnen vergeten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Een mooi doel voor de meest fragiele leeftijdscategorie in Nederland. Bye Bien doneert jaarlijks een percentage van haar winst als donatie naar Villa Pardoes. Wilt u ook deze mooie stichting ondersteunen? Doe dit dan hier Villa Pardoes

Meer informatie? 

Heb je een vraag over een van onze producten of wil je meer informatie over Villa Pardoes? Neem dan gerust contact op via service@byebien.nl